Wie ben ik

WIE BEN IK?

Ik ben een vrouw (1956) die lange tijd geworsteld heeft met het leven, het werken en zoekende was naar de zin van mijn leven. Ik voel me al een aantal jaren tot rust gekomen, ben dankbaar wat het leven me aangeboden heeft en waar ik nu sta. Ik hou van mensen en wil graag betekenis geven door mensen te ondersteunen in hun worsteling en zoektocht.

Vanuit het zuiden van het land (Geleen in Limburg) ben ik via Nijmegen, Amersfoort en Laren NH in Hilversum aangekomen, de stad waar mijn vader geboren en getogen is. Ik heb 12,5 jaar samengewoond met toen een grote liefde en nu al 23 jaar samen en getrouwd met mijn echte grote liefde. Ik geniet van mijn (stief)kinderen en ben oma van 2 prachtige kleinkinderen.

Kleur, schoonheid, goede gesprekken, dierbare vriendschappen, koorzang, wandelen, spiritualiteit, stilte en poeziƫ verrijken mijn leven. Bij Inspiratie vind je enkele gedichten door mij geschreven.

Zowel positieve levenslust als zwaarmoedigheid kenschetsen mij en geven me beide zowel vreugde als verdriet. Hier heb ik mee leren omgaan.

Door onze gesprekken wens ik je het volgende toe:
Rust met het verleden
Geluk in het hier en nu
Vertrouwen en zin in de toekomst

lente-achtergrond-met-bloemen

Ik ben oprichter en directeur van Digne Consult met vestigingen in Nederland (1995) en Singapore (2007). Digne Consult biedt trainingen en coaching gericht op gezond werken en leven van mens en organisatie. Door Digne Consult heb ik twintig jaar ervaring als manager, business coach en persoonlijke coach. Daarvoor heb ik zestien jaar managementervaring opgedaan in de vrijwillige en justitiƫle jeugdhulpverlening.

Naast Digne Consult heb ik een praktijk voor Relatiecoaching – Business coaching – Persoonlijke coaching in Hilversum.

Een beeld van mijn opleidingen:

  • Pedagogische Academie in Nijmegen
  • Sociale Pedagogiek en Andragogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen
  • Scholing in Zijnsgeorienteerde therapie, Goodfieldtherapie,
  • Hearthmath, Mindfullness, lichaamswerk, meditatie,
  • EFT relatietherapie
  • Breed scala aan vaardigheden en management cursussen

Ik ben lid van:

  • EFT Netwerk Nederland: vereniging van Relatietherapeuten
  • NOBCO: Nederlandse Orde voor Beroepscoaches
  • NV2O: Nederlandse vereniging voor HRD professionals en Trainers
  • NCD: Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren

Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over EFT Relatiecoaching, Business coaching of Persoonlijke coaching.
Bel: 06-50 683 163 of mail naar jacqueline.weesie@digneconsult.com

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Hartegroet,
Jacqueline